BESTÄLLNINGSINFORMATION

Betalningsalternativ

På denna webbplats kan du betala med VISA, MasterCard och PayPal. Se vår Säkerhetspolicy för mer information om vårt nätbaserade beställningssystem.

Vad kommer det att stå på mitt kontoutdrag?

Du kommer att kunna se en betalning gjord till OtterBox Irland.

Beställningen kunde inte behandlas

Möjliga orsaker till att en beställning inte kunde behandlas:

Om din beställning inte gick att behandla men beloppet för beställningen fortsätter att visas som förauktoriserat på ditt kredit- eller betalkort ska du inte oroa dig. En förauktorisering innebär inte att några pengar har dragits från ditt konto. Det förauktoriserade beloppet avvaktar auktorisering och i brist på sådan försvinner förauktoriseringen från ditt konto inom 2–3 arbetsdagar. Om du fortsätter att ha problem med att betala med ditt betal- eller kreditkort på vår webbplats hör du av dig till vår kundtjänst.

OtterBox förbehåller sig rätten att korrigera eventuellt felaktigt angivna priser innan beställningar fullföljs.

Leverans

När kommer min beställning att skickas? När vi har fått in en beställning, skickas den i allmänhet ut inom 24 - 48 timmar. Leveranstiden är cirka 5–7 arbetsdagar.

Returpolicy

Vi godkänner att produkten returneras inom 14 dagar efter det ursprungliga inköpsdatumet, förutsatt att produkten köptes direkt från Otter Products på den här webbplatsen (otterbox.se).

För att returnera en produkt som du har köpt på den här webbplatsen, gå till www.returnyourparcel.eu.
Läs följande information innan du returnerar produkten: