25 år av skydd 

OtterBox är mer än ett varumärke – det är ett löfte. För 25 år sedan gav vi våra kunder ett löfte om skydd och när vi blickar mot framtiden så förblir det hörnstenen i vilka vi är. Varje gång du använder en av våra produkter så vet du att du kan förlita dig på att det skyddar de saker som möjliggör livet, arbetet och fritiden.  

Tack för att du förlitar dig på OtterBox som din följeslagare på alla äventyr. Från bergsklättring till klättring på karriärstegen. Vi ser fram emot att förse dig med kraft och skydd under de kommande 25 åren för allt från att föreviga ögonblick till att skydda minnen. 
Vår bakgrund 

Det var inte alltid lätt. OtterBox började i ett garage i Colorado med en man med en vision och en passion som han höll fast vid under år av utmaningar. Curt Richardson drevs av att skapa någonting bättre och det han skapade blev synonymt med kvalitet och skydd.

Vi har upplevt tuffa tider och stora genombrott, gått från gamla designer till ny teknik och växt ur garaget till ett globalt företag som förenas i det större uppdraget att ge någonting tillbaka.  

För OtterBox vet vad som verkligen är viktigt. Många människor, ett syfte 

Vad innebär det att vara en Otter? Det handlar om mer än att gå till jobbet varje dag. Det är ett åtagande för vår gemenskap, de personer vi arbetar med och de kunder vi arbetar för.  

Otters förenas av en gemensam vision att ge någonting tillbaka. Sedan 2011 har Otters volontärarbetat nästan 134 000 timmar i lokala skolor och ideella organisationer. Dessa volontärtimmar har bidragit med ett värde som uppgår till mer än 3,8 miljoner USD till våra samhällen. Otters vet att vi är starkare tillsammans och att när vi kombinerar våra unika kompetenser kan vi förändra världen.  

Låt oss lära känna några av ansiktena bakom fodralen. 


Amanda


Janine


Lewis


Josh

Ett arv av innovation 

Visste du att den första OtterBox inte var ett telefonfodral? Det var faktiskt en drybox. Medan vårt produktsortiment fortsätter att utvecklas så förblir vår främsta prioritet densamma, att tillhandahålla överlägset skydd för att stödja dig i allt du gör, hemma på jobbet och fritiden.  

Att förutse dina behov är det som får våra designers att skissa, våra tekniker att testa och hela företaget att ställa frågan ”vad händer härnäst?” För 25 år av fart framåt har gjort oss till det mest betrodda namnet inom skydd och vi har inga planer på att sluta. 

Innovation från varje vinkel 

Fodral

Vi ser till att du är skyddad 

Läs mer

Ström

Strömmöjligheter 

Läs mer

Skärmskydd

Klart bättre 

Läs mer

För företag

Arbetar hårt för dig 

Läs mer