A woman walking through the woods

Hållbara arbeten

Vår jord är en plats där vi delar på resurserna och på ansvaret. På OtterBox har vi vidtagit det konkreta stegen som krävs för att minska vår påverkan, förstärka våra processer och förbättra vårt engagemang. Inte för att vi behövde det, utan för att blir ett mer hållbart företag, var detta rätt sak att göra.

Inhouse

Våra första ansträngningar har koncentrerats på området där vi har mest kontroll. Åtgärder inom våra egna fyra väggar. Efter en omfattande granskning av våra rutiner har vi identifierat och eliminerat avfall, från fikarummet till lagret och vidare till styrelserummet.

I produkt

Vi har förtjänat vårt rykte om att skapa de bästa mobila tillbehören, och nu gör vi många av dem ännu bättre genom att använda återvunnen plast i några av våra mest populära fodral. Det är faktiskt så att omkring 40 % av plasten som används i våra nya fodral är återvunnen. Sedan slutet av 2022 har vi återanvänt mer än 1,5 miljoner kilo postindustriell återvunnen plast. Och dessa siffror fortsätter att öka.

I paket

Vad som finns i våra produkter är viktigt. Vad de transporterar är lika viktigt. Detta är anledningen till att vi tillverkar emballage för detaljhandeln från hållbara material som är fullt återvinningsbara och nästan helt fria från plast.

Woman taking a picture of trees

I horisonten

Det finns inget enkelt slutmål kring hållbarhet, inget rekord vi försöker slå, eftersom det alltid finns utrymme för förbättring. Och här ligger vårt fokus, som är att kontinuerligt ifrågasätta hur vi kan bygga smartare, köra lättare och vara ett grönare varumärke. För oss och för dig.