FALL INTE FÖR FÖRFALSKNINGAR

Bara ett äkta OtterBox-fodral erbjuder äkta OtterBox-skydd!

OtterBox-produkterna är kända över hela världen för deras höga kvalitet och fodralen är några av de mest populära i branschen. Av den anledningen är det inte konstigt att skurkar och bedragare försöker marknadsföra förfalskade och "renoverade" produkter som vore de äkta vara. Tyvärr erbjuder dessa piratkopior inte ett fullgott skydd för din enhet.

För att undvika förfalskningar ska du bara handla direkt från OtterBox eller från någon av våra auktoriserade återförsäljare. Dessutom ska du alltid följa de


4 "P'na" som PEKAR UT EN PIRATKOPIA:

Pris

OtterBox-produkterna är av högsta kvalitet ock kan därför inte säljas till ett alltför lågt pris. Om ett pris verkar vara för bra för att vara sant är det förmodligen också det.


Plats

Äkta OtterBox-produkter finns endast att köpa hos välrenommerade, auktoriserade återförsäljare. Fodral som köps från webbplatser som eBay eller Craigslist, från obehöriga affärer på gatan eller från loppmarknader bör alltid ifrågasättas.

Amazon.com – Handla bara från butiker som hävdar följande: "Skickas från och säljs av Amazon.com" eller "Skickas från och säljs av OtterBox".


Paketering

OtterBox produkter leveraras alltid med en ytterförpackning och skriftligt material. Om förpackningen är skadad, blekt, skadad, ofullständig eller innehåller felstavningar är produkten inuti sannolikt en piratkopia.


Produkt

Alla OtterBox-produkter kännetecknas av det mest avancerade inom material, design och teknik. Piratkopior uppvisar ofta tecken på dåligt utförande, dålig kvalitet, billiga material, fläckar, smuts, etc.

Rapportera en LifeProof-förfalskning