Betalningsfrågor

När du lägger en order på webbplatsen för OtterBox måste vi kontakta banken som utfärdat kreditkortet för att säkerställa att ditt kreditkort har ett giltigt nummer. Detta görs via en fullständig auktorisation för inköpsbeloppet och är endast en säkerhetsåtgärd vi använder för att skydda din ekonomiska information. Även om det kan verka som om du har flera avgifter dragna på kreditkortet är dessa inte kostnader. De är auktorisationer som faller från ditt kontoutdrag (om din order inte gick igenom) efter några dagar. Vi belastar bara ett kredit- eller betalkort efter att en order har skickats och vi belastar kortet en gång. Vid frågor om dessa auktorisationer ska du kontakta din bank. Om du upplever ytterligare problem bör du kontakta oss. Då hjälper vi gärna dig på möjliga sätt.

Vi beklagar att du har upplevt problem när du har lagt en order hos oss. Här är en lista över tänkbara orsaker till att din order inte går igenom:

  • Du har inte fyllt i alla obligatoriska fält.
  • Faktureringsadressen som står på ordern stämmer inte med den faktureringsadress dit kortutdraget skickas.
  • Leveransadressen som står på ordern stämmer inte med den leveransadress som är sparad på ditt Paypal-konto.
  • Otillräckligt med pengar.
  • Om du använde American Express-kort måste vi tyvärr meddela att vi inte godtar den typen av kort. Vi accepterar endast MasterCard, Visa, Revolut och Paypal.
  • Fel kreditkortsnummer eller utgångsdatum.
  • Du kan behöva ange det tresiffriga säkerhetsnumret som sitter på baksidan av ditt kort.

Om du har lagt en order online bör du se till att granska din order noggrant. Om du påträffar några fel ber vi dig kontakta oss omedelbart. På grund av vårt automatiserade system skickas ordrarna automatiskt till vår verkställande avdelning så fort de har skickats in online. Vi ber dig att komma ihåg att vi inte kommer att kunna ändra/annullera din order när den väl har lagts online.