Produktfrågor

På grund av våra design- och tillverkningsprocesser samt avtal med våra partner kan Otter Products för tillfället inte släppa några produktlanseringsdatum eller tidslinjer för kunder. Om du hör eller ser lanserings-/fraktdatum gällande en enhet som vi ännu inte har något lanseringsdatum för från annat håll än OtterBox webbplats har förmodligen externa företag fastställt de datumen. Om du har några frågor om de här datumen kan du kontakta det företaget direkt.

Våra fodral är specialanpassade till enheten , och vi kan endast rekommendera att de används med den enhet som det har utformats för. Vi kan inte garantera att ett fodral för en specifik enhet passar i ett annat fodral, eftersom de är specialgjorda för att passa varje enhets funktioner. Om ett fodral är kompatibelt med mer än en enhet kommer det att anges på vår webbplats.

Våra fodral går i allmänhet att rengöra med mild tvål och vatten och sedan lufttorkas eller torkas försiktigt med pappershandduk.

Eftersom Otter Products fodral är utformade för att fungera med elektroniska enheter är de inte egensäkra. Det finns en mängd olika enheter på marknaden. För att fastställa om din enhet och fodralet blir egensäkra tillsammans måste de därför testas av ett certifierat testlabb.