Frågor om Fodral

På grund av våra partneravtal, samt design- och tillverkningsprocesser, kan vi för närvarande inte uppge några fastställda eller beräknade lanseringsdatum för våra produkter. Om du hör eller ser datum för lansering/leverans har de troligen fastställts av företag utanför OtterBox. För frågor gällande dessa datum ombeds du kontakta respektive företag direkt.

Tyvärr kan vi inte garantera att tredjepartstillbehör fungerar med en enhet/ett fodral. Vi testar alla tillbehör som ursprungligen följer med en enhet, men har inte möjlighet att testa tredjepartstillbehör i tillräckligt stor utsträckning för att garantera kompatibilitet. Våra fodral är precisionsanpassade till enheten. Andra produkter som förändrar enhetens mått är inte kompatibla med våra fodral.

Fodralen kan i allmänhet rengöras med mild tvål och vatten och sedan lufttorkas eller torkas lätt med en pappershandduk.

Eftersom OtterBox fodral syftar till att fungera med elektroniska apparater, är de inte egensäkra. Det finns ett brett utbud av produkter på marknaden och för att avgöra om en enhet och OtterBox-fodralet är egensäkra tillsammans, skulle de behöva testas av ett certifierat testlabb.