Vi vägleds av vår uppdrag We Grow to Give (vi växer för att dela med oss) och är stolta över att stödja OtterCares Foundation. Genom program och projekt inspirerar OtterCares barn till att bli entreprenörer, filantroper, driftiga fixare och givare med makt att förändra världen.

Hjälp oss att stödja de globala ideella organisationer som deltar i OtterBox donationsprogram. Allt du behöver göra är att köpa en av dina favoritprodukter från OtterBox. Sedan väljer du en ideell organisation att donera till (på vår bekostnad) och stödjer det som de kämpar för samt vårt uppdrag.*

Det är så enkelt… köp, välj, ge.*Köp ett skyddande skal från OtterBox till en smartphone eller surfplatta så kommer OtterBox att donera en euro direkt till den valda ideella organisationen, upp till en maximal donationssumma per kalenderår under kampanjen på två miljoner och 00/100 amerikanska dollar (2 000 000 USD).


Det som började med en man som handledde sin kusin har vuxit till en organisation med mer än 150 personer. Vi är ett mångfaldigt team som har samlats för att arbeta med ett ambitiöst uppdrag: att erbjuda en gratis utbildning i världsklass för alla, var som helst. Vi är utvecklare, lärare, designers, strateger, forskare och innehållsspecialister som brinner för att inspirera världen att lära sig. Några få fantastiska människor kan göra stor skillnad.Entreprenörskap har funnits i vårt DNA sedan vi skapades för mer än 100 år sedan. Idag betjänar vi mer än 12 miljoner studenter varje år som går vidare och skapar etiska och hållbara småföretag som bidrar till familjeinkomster, skapar sysselsättning i samhället och till och med utvecklar globala sociala rörelser som bidrar till att möta utmaningarna för att uppnå FN:s globala mål för hållbar utveckling. I fler än 100 länder utbildar och förbereder JA Worldwide studenter för att bli ansvarstagande försörjare och förvaltare av sina ekonomiska möjligheter medan de utvecklar och utövar entreprenörstänkande.Vi tror att alla unga människor har drömmar, ambitioner och samma gnista och potential – men möjligheterna är inte så jämnt fördelade. Det är därför vi under 30 år har stått upp för och hjälpt unga människor överallt, utrustat och inspirerat dem att förverkliga sin fulla potential och skapa den framtid de önskar. I samarbete med ett nätverk av lokala och globala partners erbjuder vi utbildning och andra insatser som öppnar dörrar till ekonomiska möjligheter – vi skapar system för utbildning, sysselsättning och annat för att kunna tillgodose ungdomars behov och lyfta dessa fantastiska unga människor synpunkter och röster på bästa sätt. Vi klarar det inte ensamma. Hjälp oss – tillsammans kan vi förändra liv!