Core Series For The Future

Core Series för framtiden

Vi är glada att kunna meddela att vi fortsätter att göra små framsteg i vårt hållbarhetsarbete. Och vi letar alltid efter fler sätt att förbättra våra innovationer för att förbättra världen omkring oss.

Core Series – ännu ett steg på vår resa mot en grönare framtid. Våra ingenjörer revolutionerar användningen av återvunnen plast för att skapa telefonfodral som skyddar, är snygga och som designats för att komplettera både iPhone och dess MagSafe-ekosystem.

Med den här serien skapade våra ingenjörer ett recept som är unikt för dem med återanvända material som utvecklats av postindustriellt avfall – dvs. skräp. Efter att ha malt ner avfallet i småbitar och blandat det med en del andra beståndsdelar skapade de ett fodral med bra grepp som skapar uppmärksamhet och som är bekvämt att hålla i.

Core series - iPhone cases

”(Vi ville…) skapa något som såg uppenbart återvunnet ut så att man ser produkten från andra sidan rummet och tänker: ”Wow, jag vet att det där är återvunnet utan att ens ha läst om det.”

John Fitzgerald | Chefsindustridesigner

Vi har ett fullt utbud av färger som designats för att glädja. 

Det är spännande att alla fodral ser olika ut. Det nermalda materialet fungerar som fläckar av konfetti i finishen så att färgkonfigurationen är lite olika varje gång.

”Vi ville göra en insats för produkthållbarheten i vetskapen att det är ett initiativ för oss och ett kärnvärde för våra kunder. Det är därför vi verkligen försöker hitta ett sätt att ta våra produkter i den riktningen.”

Leslie Shade | Produktchef

Våra hållbarhetsinsatser fortsätter inom andra delar av vårt varumärke. Vi uppskattar att vi i slutet av 2023 kommer att ha återanvänt mer än 2 miljoner kg innehåll. Och våra fodral kommer i återvinningsbar förpackning som är redo för din egen återvinningstunna.

Vi känner att det alltid finns sätt att förbättra vårt ansvar för miljön. Så vi fortsätter att fokusera på hur vi kan bli bättre. Det är anledningen till att vi ständigt ifrågasätter hur vi kan bygga smartare, köra smidigare och bli grönare.

Shoppa andra hållbara produkter