Tappa den. Skydda den. OtterBox it.

Legendariskt OtterBox DROP+-skydd som du kan förlita dig på för att skydda din enhet.Passion för skydd

Mer än 24 testmoment.

Mer än 25 år av pålitligt OtterBox-skydd.

Mer än 238 testtimmar.

Mer än 300 patent som grundas på outtröttlig utveckling.

På OtterBox finns skydd i vårt DNA. De senaste 25 åren har vi ägnat åt att utföra rigorösa tester för att skapa marknadsledande skyddande fodral och tillbehör. Vår DROP+-certifiering är ett sätt att garantera att varje produkt från OtterBox är redo för allt – så att din enhet alltid förblir uppkopplad. Läs mer om DROP+.
Test enligt militär standard

Allt börjar med Militär standard (MIL-STD)* som är en serie tester som designas för USA:s försvarsdepartement för att fastställa en produkts sammantagna slitstyrka.

Det kräver att fodralet och enheten tappas 26 gånger från en höjd av 1,2 meter. Detta bevisar att ett fodrals kanter, hörn fram- och baksida klarar flera smällar och att vi har tillverkat ett så säkert fodral som möjligt.

*MIL-STD-810G 516.6MIL-STD uppfyller OtterBox-standarden

På OtterBox höjer vi insatsen genom att ständigt upprepa tester enligt militär standard.

När du ser 1 X, 2 X, 3 X, 4 X, 5 X DROP+ bredvid något av våra fodral, innebär det att vi utmattningstestar våra fodral upprepade gånger för att säkerställa att de klarar fall efter fall, inte bara de första.

– 1 X = 26 fall från 1,22 meter

– 2 X = 52 fall från 1,22 meter

– 3 X = 78 fall från 1,22 meter

– 4 X = 104 fall från 1,22 meter

– 5 X = 130 fall från 1,22 meterPlustecknet i DROP+

Plustecknet i DROP+ står för de extra tester vi utför för att skapa skyddet du behöver – vi tappar, skrapar, skakar, värmer med mera tills en OtterBox-produkt kan märkas med DROP+.

Dessa topphemliga tester utförs i OtterBox testlabb för prototyper (Prototype Innovate Test, P.I.T.) för att garantera att din telefon skyddas mot det oväntade.


Skärmskydd

Innan de ens kommer i närheten av din telefonskärm, utsätts våra skärmskydd för krävande tester i vårt labb. Vi tar oss till nya höjder för att skydda din skärm och utför kontrollerade platta fall för att simulera den tuffa krävande världen utanför. Endast skärmskydd som klarar reptest och tål att tappas märks med DROP+ – allt för att du ska veta att din skärm är i säkra händer.