Vattensäker Fallsäker Smutssäker

Det vattentäta Frē Series-fodralet har tillverkats av LifeProof, och har räddat människor från att bli vattenfylld sedan iPhone 4. Den erbjuds som ett skydd mot vatten, snö, smuts och slag, allt i en robust men fin design som ger iPhone dess estetiska utseende.

Frē Series står emot tidens tand, oavsett om det handlar om det förflutna, nuet eller framtiden och allt handlar om att leverera ett helt balanserat skal, snyggt att se på, lätt i handen och redo för äventyr. LifeProof gick ihop med Otter Products-familjen år 2013. Med tanke på den kontinuerliga mognaden för den mobila teknikindustrin bestämde vi att det nu är rätt tid att marknadsföra våra mest populära LifeProof-produkt under det expansiva omfånget för OtterBox-varumärket.


Elementskydd

Frē Series är vattensäker (IP68) och fullt förseglad från olika delar men otroligt tunn. Några egenskaper som skiljer dem från mängden är kontrasterande söm, ratt för tyst läge och smart portplugg. Frē Series erbjuder en beprövad, vattensäker design som sträcker sig från dagligt arbete till spännande äventyr.


Hållbarhetssökning

När LifeProof beslutade att minska sin miljöpåverkan började vi låta någon i teamet arbeta på att öka vår hållbarhet. Vi kallar honom David Nebel.

“Vi fick grönt ljus att undersöka nya material och föreställa oss olika produktlinjer,” sa David Nebel. “Våra världshav har stora problem med plastföroreringar och trålfisket är en stor orsak till detta. Vi i teamet hittade en leverantör som återanvänder gamla nät och rep och omvandlar dem till råmaterial.”

Familjedynamik

Som en del av OtterBox-sortimentet har Frē Series fortfarande investerat i vattensäkerhetsskyddet som ser bra ut och fungerar perfekt, som inkluderar användning av en hög andel återvunnen plast från havet. Det vattensäkra Frē Series-telefonskalet bröt ny mark genom funktionen för komplett skydd i hopvikt läge. Det gick sönder igen genom användningen av återvunnen plast från havet. LifeProof-varumärket drar nytta av det utvidgade OtterBox produktekosystemet, inklusive ett omfattande skärmskydd och strömförsörjningsprodukter.