PERFEKT SKÄRMSKYDD 


Även om vi skapat oss ett namn inom telefonskalsbranschen så nöjer vi oss inte med det. Samtidigt som utvecklingen av telefonskal pågår har fördjupat oss i teknik för skydd av skärmar med en avancerad svit av skärmskydd, vart och ett med sina egna styrkor och specialiteter. Dessa skärmskydd med full täckning fungerar som ett kraftfält över din telefonskärm, utan att störa pekskärmens funktioner. Dessutom är det enkelt att installera det nya skärmskyddet på din telefon med det medföljande, prisbelönta installationsverktyget.

Bekanta dig med OtterBox glasportföljfodral

OtterBox har introducerat ett nytt sortiment med skärmskydd för iPhone 15 och så vidare – ta en titt på OtterBox Glass, OtterBox Premium Glass och OtterBox Premium Pro Glass. Samtidigt är vårt sortiment med Trusted Glass, Alpha Glass och Amplify Glass fortfarande är tillgängligt för äldre enheter.


OtterBox Glass & Trusted Glass

Högkvalitativt skydd med mindre påverkan

Det prisvärda skärmskydd du har letat efter. OtterBox Glass och Trusted Glass har genomgått omfattande hållbarhetstester för att skydda samtidigt som skärmens tydlighet bevaras. Det här skärmskyddet är enkelt att installera och förstärkt med repskydd, vilket motverkar fingeravtryck, repor och hack.


OtterBox Premium Glass & Alpha Glass

Elegant och förstärkt 

Låt aldrig mer en spräckt skärm förstöra din stil, genom att använda vårt robusta och kristallklara Premium Glass. Det tunna skärmskyddet har ythårdhetsklass 9H för fall på 0,9 meters höjd, samt rep- och stötskydd i en estetisk lösning som smälter in i din skärm. Vårt hållbara Premium Glass är tillverkat för att stå emot sprickor och repor och ger skärmen avancerat och hållbart skydd och tydlighet. 


OtterBox Premium Pro Glass & Amplify Glass

Vårt ultimata skydd med funktioner för blått ljus samt sekretessalternativ

Det ultimata inom skärmskydd, hållbart Premium Pro Glass sträcker sig bortom vad du tänkt möjligt och håller din skärm klar, livfull och hel. Den här skärmen är behandlad för att klara fall på upp till 1,8 meter och har förstärkts med kraftfullt repskydd och står emot hårda slag och stötar.

Vi har också utvecklat Premium Pro Glass för att skydda från mer än bara påverkan och ge en så bra skärmupplevelse som möjligt. Premium Pro Glass Blue Light Guard-skärmen avskärmar skadligt blått ljus från att skada dina ögon. Premium Pro Glass Privacy Guard ska inte glömmas bort. Den erbjuder dubbelriktad skärmteknik som skyddar din skärm från obehöriga blickar. 


Alpha Flex 

Ett skydd för skärmen som är bättre än glas

För att bevara skärmen naturliga klarheten har vi skapat ett repbeständiga skärmskydd som tänjer på gränserna för vad ett skärmskydd kan klara. Alpha Flex är hållbar och flexibel och erbjuder fullt täckningsskydd för din telefonskärm. Alpha Flex är förstärkt med en avancerad, hård ytbehandling som absorberar stötar så du enkelt kan fortsätta scrolla.Vi har gjort installationen enkel. Titta på videon nedan.Vi skyddar baksidan. Och fra msidan.

Vi har lagt ner mycket tankekraft och noggrann forskning på glasteknik så att du kan lita på det du köper och få den prestanda du förväntar dig för priset du betalar. Allt som återstår att göra är att välja det skärmskydd som ger din skärm precis rätt skyddsnivå. Och när du ändå håller på kan du även ta ett fodral. OtterBox fodral och skärmskydd kan kombineras för att ge din enhet ett totalskydd.