Säg hej till OtterGrip, MagSafe-greppfodral

Otterbox är innovationsrika och vi har kokat ihop något alldeles extra den här gången. Bekanta dig med ett helt nytt sätt att hålla din telefon på — OtterGrip. Detta mobila under har sitt eget grepp som drar ut och pressar ihop på plats vilket gör den handvänlig. Och eftersom vi har byggt in en rad magneter är den MagSafe-redo. OtterGrip är en fusion mellan det praktiska och det magiska. En smart överraskning som ger dig en djupare koppling till din enhet.

Se hur det fungerar


Genialitet möter enkelhet

De mest radikala idéerna är ofta de mest uppenbara, och det geniala med OtterGrip MagSafes telefongrepp är dess enkelhet. Ja, det är ett greppfodral för mobilen med ett inbyggt handtag som låter dig gripa tag och släppa taget utan någon som helst tvekan på att tappa den. Men den smarta delen — greppet döljs i fodralet vilket innebär att det inte blir knöligt på baksidan. Parkera den i en MagSafe-laddare eller knäpp på en MagSafe-plånbok när du behöver stoppa ner den i fickan. Det här iPhone-greppfodralet fungerar precis som en elegant Symmetry Series och är inte i vägen för dig. 


Lätt att använda och fin att titta på

OtterGrip är designad att dra till sig blickar. Från sin mycket eleganta profil till sin djärva färgskala, detta telefonfodral med fingergrepp har en modern look med dropskydd som är en produkt av vårt true-grip-arv. Med komfort kommer också standard. Greppet är tillverkat av flytande silikon och är ergonomiskt utformat för att kännas helt rätt för dina fingrar. På försvarssidan är antimikrobiell teknik inbäddad i utvalda fodral för att hjälpa till att stoppa bakterier från att göra ditt fodral till sitt ljuva hem.  


2023 CES Innovation Award

Ta selfies, scrolla feeds, ladda trådlöst, använd magnetiska tillbehör, stå ut — OtterGrip är den nya standarden för interaktion och uttryck. Och vi är inte ensamma om att vara spända inför denna lansering. Den har tilldelats ett 2023 CES Innovation Award vilket innebär all anledning att skryta. 

Tillbehör för MagSafe