Givande finns
i vårt DNA

Vi mäter vår framgång som företag genom vår förmåga att ge någonting tillbaka. Genom OtterCares Foundation investerar vi i program och projekt som inspirerar barn att bli entreprenörer, filantroper, driftiga fixare och givare. Detta är hur vi lägger grunden för framtiden idag.

Köp en produkt.
Ge en donation.*

Nu kan du delta i givandet med oss

Vi samarbetar med globala ideella organisationer som delar vår vision om att lyfta unga lärande människor så att de kan förverkliga sin fulla potential. När du köper OtterBox-produkter till smartphones och surfplattor stödjer även du detta syfte!

Läs mer om våra partners

*Köp ett skyddande skal från OtterBox till en smartphone eller surfplatta så kommer OtterBox att donera en euro direkt till den valda ideella organisationen, upp till en maximal donationssumma per kalenderår under kampanjen på två miljoner och 00/100 amerikanska dollar (2 000 000 USD).

OtterCares

Ignite tomorrow today!

OtterCares skapar morgondagen idag. Eftersom att morgondagen är redan här oavsett om vi förberett oss på det eller inte. Så vi lägger grunden för en bättre framtiden genom att lära barn att bli entreprenörer, filantroper, driftiga fixare och givare – idag. Genom att samarbeta med klassrum runt om i världen, tar vi sikte på projekt som tänker utanför boxen och program som inspirerar innovativ problemlösning och ingjuter givandets glädje. Denna ansträngning inspirerar en samling unga hjärnor och gör dem redo att ta sig an morgondagens utmaningar med uppfinningsrikedom, integritet och empati.

Otters in Action

Ledig tid för volontärarbete
(Volunteer time off, VTO)

Varje OtterBox-anställd får 24 timmar betald ledig tid varje år. Och vi använder den entusiastiskt på ett bra sätt.