Keep your phone case clean for you and your family

HUR DU RENGÖR DITT TELEFONFODRAL

Vår guide till att hålla ditt OtterBox-fodral rent från smuts och bakterier
X

Det sägs att det säkraste sätter att hålla virus och bakterier på avstånd är att hålla händerna rena. Men det är också bra att tänka på saker som dina händer rör vid – som din smartphone. Som tur är finns det några mycket enkla sätt att rengöra ditt telefonfodral från OtterBox när du strävar efter att hålla dig och din familj friska. Läs vidare för några snabba tips om hur du rengör ditt telefonfodral för att hålla det rent och hygieniskt.


1. Defender Series Pro

Har du inte hört talas om vårt telefonfodral med antimikrobiellt försvar, så är detta en bra tidpunkt att bli medveten om dess fantastiska bakteriebekämpande egenskaper. Defender Series Pro infunderas med silverjoner för att bidra till att minska antalet vanligt förekommande bakterier på fodralets yta. Köp Defender Series Pro

2. TORKA AV DITT FODRAL MED EN DESINFICERANDE VÅTSERVETT

Det är helt säkert för dig att använda en desinficerande våtservett för att försiktigt rengöra ditt fodral och döda bakterier. Du kan överväga att rengöra det en gång om dagen och/eller när du har varit ute på stan eller på toaletten – du vet att du tar med den dit ibland ...

3. TVÄTTA BORT BAKTERIER OCH SMUTS MED VARMT VATTEN OCH TVÅL

Du kan använda en varm trasa med tvål för att rengöra ditt fodral medan det sitter på enheten, så länge du undviker att använda vatten nära portarna. Vill du gå ett steg längre, ta bort fodral från din enhet och tvätta det på samma sätt som du tvättar händerna – tvåla in det med tvål och varmt vatten i 20 sekunder och torka sedan av det med en pappershandduk.

Cleaning your phone case frequently will amplify your good hygiene habits

Kom ihåg att även om du tvättar händerna så följer telefon med dig på alla offentliga platser och det kan ofta fastna bakterier på utan att du är medveten om det – som när du lägger den på ett bord på en restaurang som någon har nyst på redan innan du anlände. Frekvent rengöring av telefonfodralet hjälper dig att hålla de oönskade och osynliga bakterierna borta.

För tips om separat rengöring av din telefon rekommenderar vi att du följer din tillverkares rekommendationer.