VÅR BERÄTTELSE

Vi har tekniken täckt

Vi på Otterbox har gjort oss kända för att erbjuda innovativa skyddslösningar för handhållna enheter, trådlösa bärare och distributörer från globalt ledande tillverkare. Vi vågar därför påstå att vi kan det där med teknik.


OtterBox startades 1998 med något så enkelt som en idé om en förvaringsbox. Idag vilar företaget på en stadig grund av hårt arbete, kreativitet och uthållighet. Våra fodral är tillägnade alla de galna, kaotiska, osmidiga individer som till följd av en aktiv livsstil har lyckats göra sönder en mobiltelefon eller någon annan teknisk pryl. Ni ska veta att ni inte är ensamma!


Grundaren och styrelseordföranden Curt Richardson innovativa anda har främjat utvecklingen av våra produkter från vattentäta boxar till fyra produktlinjer bestående av enhetsspecifika fodral anpassade efter de senaste teknikerna.


Från första början visste vi att vi ville tillverka vattentäta fodral och lät oss därför inspireras av den sorglösa, lekfulla uttern och dess glansiga, vattenavstötande päls. Namnet Otterbox kom vår grundare och hans hustru fram till under en bilresa till Denver.


Likt det djur som är vår namne är vi ett livat, kreativt gäng som gillar att arbeta hårt och samtidigt ha roligt. Företaget har intern försäljning, kundservice, redovisning, teknik, PR, marknadsföring, webbdesign, grafik, leveranskedja, personalresurser och ett internt lager.


OtterBox ligger i en av USA's bästa städer - Fort Collins, Colorado. Fort Collins hamnade på första plats år 2006 och på andra plats år 2008, på Money Magazines lista "De bästa platserna att bo". Från Fort Collins har du nära till Klippiga bergen där du bland annat kan cykla, vandra, jogga, campa och paddla kajak, samt åka båt, skidor och snowboard. Många av vi som arbetar på Otterbox använder våra fodral varje dag: på kontoret, i vildmarken och runtom i staden. Vi har nämligen ingenting emot att agera försökskaniner när det gäller att testa våra nya produkter.


Genom åren har vi lyssnat på feedback från våra kunder och tillskriver utvecklingen av våra produkter de konsumenter som har utmanat oss att ta begreppet skyddsfodral till en helt ny nivå.


På OtterBox handlar det inte om att en person försöker förändra hur världen ser på fodral. På Otterbox handlar det om lagarbete.