Snyggt Skydd

Symmetry Series

Utforska Symmetry Series
Symmetry Series

Symmetry Series skyddar din mobila enhet och uttrycker samtidigt din personlighet.

Extremt slimmad. Extremt skyddande.

Välj bland eleganta färger, rolig grafik och exklusiva designmönster. Eller välj ett genomskinligt skydd och visa upp din oklanderliga smak i teknik.

Unibody-design

Tack vare den förenklade konstruktionen blir monteringen enklel. Det är bara att knäppa fast fodralet på din telefon – klart! Sedan är det bara att trycka av det igen när du vill uppgradera din stil.

Färger, grafik och genomskinligt

Fodralens eleganta färger, livliga grafik, exklusiva designmönster och genomskinliga alternativ erbjuder varje stil och modeuttryck. .

Bootstrap Slider

Obegränsad stil

Förutom att skydda din telefon förstärker Symmetry Series din personliga stil med ett urval av färger, grafik och exklusiva designmönster.

Utformade för att skydda och imponera
Superslimmat, elegant fodral med OtterBox certifierade skydd mot fallskador.

OTTERBOX CERTIFIERAT
SKYDD MOT FALLSKADOR


Testad av oss. Byggd för dig.

OtterBox team av ingenjörer brinner för att konstruera fantastiska produkter. Våra outtröttliga utvecklings- och designinsatser har gett upphov till fler än 300 patent. Vi testar varje design och varje material för att säkerställa att produkten du behöver klarar de test den ställs inför i ditt dagliga liv. Varje design genomgår i genomsnitt  238+ timmar av tester uppdelat på 24+ olika tester