Robust Skydd

Defender Series

Utforska Defender Series
Certified Drop Protection logo

OTTERBOX CERTIFIERAT
SKYDD MOT FALLSKADOR


Testad av oss. Byggd för dig.

OtterBox team av ingenjörer brinner för att konstruera fantastiska produkter. Våra outtröttliga utvecklings- och designinsatser har gett upphov till fler än 300 patent. Vi testar varje design och varje material för att säkerställa att produkten du behöver klarar de test den ställs inför i ditt dagliga liv. Varje design genomgår i genomsnitt  238+ timmar av tester uppdelat på 24+ olika tester.

Defender Series

FOKUS PÅ ROBUSTHET

Defender Series är definitionen av robust. Med fyra skyddande lager skyddar det såväl vid dagliga små missöden som vid större katastrofer. Profilen är slimmad och du kan välja mellan fyra kraftfulla färger. Defender Series motsvarar dessutom OtterBox certifierade skydd mot fallskador.

Defender Series

FYRA LAGERS FÖRSTÄRKNING

Defender Series har fyra specialkonstruerade lager av försvar. Det börjar med ett integrerat skärmskydd som skyddar mot skav. Bakom det ett skumgummilager som dämpar stötar. Därefter ett mjukfodrat invändigt skyddshölje som mildrar fallskador. Slutligen ett ytterhölje som stänger ute smuts och damm. Tillsammans ser dessa till att hålla din enhet uppkopplad även efter katastrofer.

Defender Series Defender Series
Defender Series

MAXIMALT FÖRSVAR. MINIMAL PROFIL.

Robust och strömlinjeformad - Defender Series är lika robust som den är elegant. Genom noggrant arbete har våra ingenjörer utformat den för att vara slimmad utan att kompromissa med stötskyddet. Resultatet är en Defender Series som är stilren, känns bra i handen och passar fint i fickan eller väskan.

Defender Series
Defender Series Defender Series
Defender Series

SNILLRIK RAKT IGENOM

Varje aspekt av Defender Series har beaktats, ända ner till färgskalan. Defender Series har hämtat inspiration av både det naturliga och det urbana landskapet och kastar blickar både mot framtiden och mot det förflutna. Modern och klassisk, robust och raffinerad, kraftfull och slimmad – Defender Series kräver uppmärksamhet.

Defender Series
Defender Series

SÄTT FAST. REDO ATT GÅ.

Tack vare det medföljande hölstret kan du välja att alltid ha Defender Series vid din sida. Fäst det på ditt bälte för konstant tillgång till sms, telefon eller Facebook. Fäst det vid din väska för konstant tillgång till appar, kartor och kontakter. Det går till och med att omforma till stativ så att du kan frossa i film i lugn och ro.