Beställ den. Ge bort den. OtterBox it.

OtterBox julklappsguide

Uppdatera dina julklappar i år med OtterBox-fodralet eller mobiltillbehören de har drömt om. Nedan kan du hitta den perfekta julklappen som kommer att lysa upp deras jul.

Gifts for Her

Julklappar för henne

Upptäck den perfekta blandningen av mode och funktion för hennes tech-tillbehör i jul. Vårt utbud med allt från snygga Symmetry för MagSafe mobilfodral och praktiska MagSafe-tillbehör, till Apple Watch-remmar och Apple Watch-fodral kommer att ge hennes tech-värld en touch av klass.

Gifts for Him

Julklappar för honom

Letar du efter det ultimata skyddet för hans smartphone? Du har hittat den bland våravattensäkra fodral från Frē-serien eller våra robusta fodral från Defender XT-serien. Våra bekväma nödvändigheter med MagSafe-tillbehör som han bara måste ha när han är ute och reser, till pålitliga laddningstillbehör så kommer han att kunna köra hands-free och ha batteri både natt och dag.

Julklappar för mamma

Julklappar för mamma

Det praktiska fodralet från Strada-Serien kommer inte bara att skydda mammas mobil – det kommer också att säkerställa att hennes viktiga kort är enkelt tillgängliga. Och Symmetry Folio-Seren för iPad kommer att ge en touch av elegans och bekvämlighet, kombinerat med vårt betrodda OtterBox-skydd. Våra pålitliga laddningstillbehör ser till att mamma alltid har laddat batteri och håller sig ansluten under jul och nyår… och på längre sikt.

Julklappar för pappa

Julklappar för pappa

Ge pappa en fantastisk jul med robusta och pålitliga mobilfodral från vår MagSafe-kompatibla Defender XT-serie eller Symmetry för MagSafe-serie. Dessutom kommer våra pålitliga laddningstillbehör hålla hans tekniska utrustning laddad var han än är.

Gifts for the Eco-friendly

Gåvor för den miljömedvetna

Var snäll mot miljön – och mot vänner och din familj – genom att välja våra bästa miljövänliga fodral för iPhone och Apple AirPods, vilka alla tillverkats med mer än 50 % återvunnet material.

Gifts for Kids

Julklappar för barn

OtterBox har alltid du behöver för de små teknikentusiasterna i ditt liv. Utforska roliga och färgstarka tekniktillbehör som kommer göra deras enheter ännu mer spännande. Från våra fodral för Apple AirPods eller AirTag till våra skyddande fodral för surfplattor och skärmskydd. De här julklapparna kommer att lysa upp deras ansikten på julafton.

Upptäck hela vårt utbud av presenter som skyddar din teknik.

Köp fodral Köp skärmskydd Köp strömtillbehör Köp MagSafe Köp Wearables